RO | EN


Nava C2


Bd. Carol I, nr. 9
Orar: Ma-D, 12:00 – 18:00

Titlu: Artă și Știință În Beci 2023 DC

Artiști: Angelova Tsvetelina, Andrei Ardelean, Cătălin Baldau, Vlad Cadar, Andrei Dinică, Ilie Duță, Andreea Ioniță, Raluca Mureșan + confirmări în așteptare 

Nava C2 desfășoară acțiuni și proiecte sculpturale cu caracter colaborativ și interdisciplinar, prin promovarea creației artistice ca formă de exprimare culturală, facilitarea accesului la actele culturale alternative prin crearea si promovarea de proiecte educative, colaborarea cu alte spatii independente, locale, naționale și internaționale prin relocarea expozițiilor/evenimentelor atât la nivel local, național sau internațional.

Scopul nostru este de a sprijini mințile creative în a construi și a experimenta cu tehnologie, artă și inovare într-un mediu colaborativ, precum și medierea și susținerea educației alternative și artei cu caracter interdisciplinar.

De asemenea, se dorește medierea, susținerea și stimularea gândirii critice și creative în rândul publicului din diverse domenii, precum și descoperirea, prezentarea și fructificarea subculturii underground, ca potențial generator de noi viziuni și abordări artistice.

Nava C2 reprezintă un grup și un spațiu artistic interdisciplinar, independent care iși desfășoară activitatea în spațiile Casei de Cultură a Studenților. Spațiu dedicat proiectelor de artă și e compus din membri cu experiență în sfera culturală, direcția proiectelor organizate fiind orientată înspre transmiterea mai multor tehnici și informații de exprimare artistică către publicul interesat.
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Presa      
AE2015      
AE2017      
AE2019      
AE2021      
Contact      
         
logo Bienala Art Encounters conceput de Synopsis | logo Bienala 2023 conceput de Ștefan Lucuț
Fundaţia      
Echipă      
Parteneri      
Presa      
AE2015      
AE2017      
AE2019      
AE2021      
Contact